Možnosti úprav traťového úseku Bystřice pod Hostýnem - Hulín - Smýkal, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá možnostmi úprav traťového úseku Bystřice pod Hostýnem - Hulín s cílem zvýšení traťové rychlosti. Návrh je proveden ve dvou variantách.
Parametres improvement of the railway track section Bystřice pod Hostýnem - Hulín
Keywords: raylway track; raylway station; possibility adjustments; Hulín; Bystřice pod Hostýnem; železniční tratě; železniční stanice; možnosti úprav; Hulín; Bystřice pod Hostýnem