Marketingový mix s ohledem na ŘLZ ve firmě Ornela, a.s. - Černý, Petr (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá propojením marketingového mixu s ŘLZ ve sklářské firmě Ornela, a.s.
Marketing mix with respect to HR management in Ornela, a.s.
Keywords: Marketingový mix; řízení; Lidské zdroje; personální management; personalistika; Marketingová komunikace; sklářský průmysl