Analýza organizace skladování ve firmě VELKOOBCHOD ORION, spol. s r.o. - Benešová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zabývá analýzou organizace skladování ve firmě Velkoobchod ORION, spol. s r.o. Úvodní kapitola je věnována analýze stávajícího stavu skladování. Hlavní část práce je pak zaměřena na stanovení slabých míst ve skladu a jejich následné zefektivnění pomocí navrhovaných řešení. V závěru práce je provedeno zhodnocení všech návrhů.
Analysis of the organization warehousing in the company VELKOOBCHOD ORION, spol. s r.o.
Keywords: analýza; skladování; návrh; regálová konstrukce; analysis; warehousing; proposal; rack construction