Proces zavedení franchisingu ve vybraném podniku - Černá, Adéla (Univerzita Pardubice, 2024)
Touto prací jsou definovány jednotlivé kroky pro zavedení franchisingu ve vybraném podniku. Tento postup bude popisován ze strany franchisora a následně bude navrhnut franchisový manuál, ve kterém jsou obsaženy veškeré informace, které následně budou předány franchisantovi
The process of implementation of franchising in selected company
Keywords: franchising; franchisor; franchisant; smlouva; zavedení; proces; franchising; franchiser; franchisee; contract; implementation