Call centrum České pošty s.p., jeho přínos pro podnik a možnosti rozvoje - Voříšek, Petr (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se věnuje call centru České pošty s.p., jeho přínosu pro podnik a možnostem jeho rozvoje. Call centrum představuje pro podnik strategickou výhodu, protože kvalitní zákaznická péče přináší loajální zákazníky. Práce analyzuje současný stav a provozní vytížení call centra a poukazuje na aspekty, ve kterých je stále prostor pro inovace. Prudký rozvoj internetu a bezdrátových technologií změnil způsob vzájemné komunikace mezi lidmi. Tyto nové způsoby komunikace nyní pronikají do sféry zákaznické péče, především call center. Aby call centra v dnešní době obstála a byla přínosem pro svůj podnik, jsou nucena se rozvíjet, a to jak po stránce využívaných komunikačních kanálů, tak po stránce technologických inovací.
Call center of Česká pošta s.p., its benefit to the company and development possibilities
Keywords: call centrum; elektronické komunikace; komunikační kanály; organizace; zákaznický servis; call center; electronic communication; communication channels; organization; customer service