Posouzení nákladů na prodejní místo banky - Čapková, Václava (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce je zaměřena na porovnání vynaložených provozních nákladů a faktorů je ovlivňujících na prodejních místech banky při alternativním zajištění budovy (nájem nebo vlastní budova). Konkretizace problému je provedena na dvou prodejních místech Komerční banky, a.s.
Consideration of costs saling site of the bank
Keywords: Investice; nákladová analýza; kalkulace nákladů; Efektivnost; Náklady