Porovnání open-source integračních frameworků pro oblast IoT - Khiuttiulia, Maksim (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zabývá porovnáním frameworků pro oblast IoT. V rámci diplomové práce budou porovnány open-source frameworky: Flogo, Node-RED, Zetta. Bude popsána instalace pro každý framework a také budou vytvořeny tři scénáře použití pro každý framework. Na konci bude provedeno porovnání a výběr nejlepšího frameworku z pohledu autora.
Comparison of open-source integration frameworks for IoT
Keywords: internet věcí; Flogo; Node-RED; Zetta; internet of things; Flogo; NodeRed; Zetta