Tvorba interaktivní mapy dopravních nehod - Špaček, Jaromír (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou interaktivní mapy dopravních nehod pro Pardubický kraj za rok 2011. Teoretická část se zabývá popisem značkovacího jazyka HTML a kaskádových stylů CSS, programovacích jazyků JavaScript a PHP a knihovnou jQuery. Také vysvětlením tvorby mapy pomocí Google Maps JavaScript API. Praktická část se věnuje popisu samotného průběhu vytvoření interaktivní mapy, jejímu rozhraní a grafickému vyhodnocení výstupů mapy.
Creation of an interactive map of traffic accidents
Keywords: interactive maps; google maps javascript api; traffic accidents; interaktivní mapy; dopravní nehody