Diagnostika spalovacích motorů silničních vozidel s využitím vibračních metod - Cidlinská, Šárka (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá vibrační diagnostikou a torzním kmitáním klikového hřídele spalovacího motoru ve dvou případech - klikový hřídel je vybaven tlumičem a hřídel nemá tlumič.
Diagnostics of road vehicles combustion engines via using vibration methods
Keywords: Silniční vozidla; vznětové motory; klikové hřídele; mechanické kmitání; vibrační diagnostika