Iterační metody řešení soustav lineárních rovnic - Baťka, Václav (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá řešením soustav lineárních rovnic, jak přímými tak hlavně iteračními metodami. Srovnává navrženou aplikaci s Matlabem.
Iterative methods for solving systems of linear equations
Keywords: soustava lineárních rovnic; přímé metody; iterační metody; SLR; systems of linear equations; direct methods; iterative methods