Vnímání podniku a jeho produktů v regionu - Vaníčková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou marketingového výzkumu. Prostřednictvím dotazníku se zaměřuje na sestavení, provedení a vyhodnocení marketingového výzkumu vnímání podniku zákazníky společnosti Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o. Na základě získaných informací uvádí doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti podniku.
Perception of the Company and Its Products in the Region
Keywords: marketingový výzkum; získání primárních dat; dotazník; spokojenost zákazníka; marketing research; obtaining primary date; questionnaire; customer satisfaction