Syntézy derivátů 2-fenylpiperazinu - Foltýnová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2003)
Syntézy řady derivátů 2-fenylpiperazinu. Příprava 1-methyl-3-fenylpiperazinu pomocí čtyř různých syntetických cest vycházejících z (2-chlorethyl)-(2-chlor-2-fenylethyl)methylaminu.
Syntheses of derivates of 2-phenylpiperazine
Keywords: fenylpiperaziny; syntézy