Exportní výkonnost České republiky do Evropské unie v textilním sektoru - Nejedlá, Petra (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá sledováním vývozu textilního zboží z ČR v letech 1992-1996 se zřetelem na vývoz do zemí EU.
Keywords: textilní průmysl; Česká Republika; vývoz