Terorismus a extremismus na internetu - Čečotka, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá terorismem a extremismem obecně, bojem proti těmto negativním jevům a využíváním internetu jednotlivými teroristickými a extremistickými organizacemi.
Terrorism and extremism on internet
Keywords: Terrorism; EXTREMISM; Internet; 11th September 2001; Terorismus; EXTREMISMUS; Internet; 11. září 2001