Vergleich zweier Lehrweke im Fremdsprachenunterricht Deutsch - Bobková, Libuše (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou učebnic, popisuje metodicko- didaktické koncepce.
Keywords: učebnice; metodicko- didaktické koncepce; vyučování; cizí jazyk