Živnostenské úřady a řízení před nimi - Štěrbová, Eva (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá právní úpravou problematiky týkající se Živnostenských úřadů, řízení před nimi a nedostatky současné právní úpravy a jejich řešení.
Keywords: živnostenské úřady; živnostenský list; Koncesní listina; Živnostenský rejstřík