Zlepšení organizace přeprav v TH&S, s.r.o. - Hermanová, Jana (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce, na téma Zlepšení organizace přeprav v TH&S, s.r.o., se vztahuje na konkrétní dopravní firmu. Analýza se týká aktuální situace firmy a doporučuje případné změny. Práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou část. Teoretická část pojednává o dopravě. Vysvětluje základní pojmy spojené s dopravou a popisuje jednotlivé druhy dopravy. Pojednává o silniční a dálniční infrastruktuře a rozepisuje související legislativu. Praktická část je zaměřena na firmu TH&S, s.r.o.. Obsahuje charakteristiku podniku, jeho historii a organizaci společnosti. Také jsou zde uvedeny analýzy vybraných částí v systému fungování společnosti, návrhy a doporučení na změnu.
Improving the organization of transportation in the TH & S, s.r.o
Keywords: doprava; mezinárodní doprava; přeprava; silnice; dálnice; infrastruktura; poplatky; náklady; nákladní automobily; pohonné hmoty; transport; international transport; transportation; roads; highway; infrastructure; charges; costs; trucks; fuel