Webhostingové centrum - Míča, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem diplomové práce je komplexní představení problematiky poskytování web-hostingových sluţeb a vytvoření webhostingového centra provozovaného na serve-rech Univerzity Pardubice. Teoretická část práce se tedy zabývá popisem technologií pouţívaných v oblasti webhostingu a popisem kritérií, podle kterých lze webhostingy porovnávat. Další část práce popisuje samotnou realizaci a pouţité technologie v rámci vytvořeného webhostingového centra.
Webhosting centre
Keywords: Web; UML; uživatelské role; PHP; MVC; Framework; user rules