Analýza limitů zásilek v rámci systému sběrné služby společnosti Dachser a.s. - Jureček, Vít (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se věnuje zkoumání aktuálních limitů pro přijetí zásilky pro její přepravu v rámci sběrného systému společnosti Dachser. Práce se konkrétně zaměřuje na zkoumání nedávného navýšení těchto limitů, jeho efektivnosti a možných úprav k dosažení vyšší konkurenceschopnosti na trhu silniční nákladní dopravy.
The shipment limit analysis of Dachser SE groupage system
Keywords: Dachser; sběrná služba; dopravci; Hub and Spoke; limity; tonáž; konkurenceschopnost; ceny; Dachser; groupage; carriers; Hub and Spoke; limits; weight; competitiveness; prices