Využití norem ISO 9000:2000 ve veřejné správě : (Návrh systému řízení jakosti v konkrétní instituci VS) - Hrdina, Jiří (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá zaváděním systémů řízení jakosti podle norem ISO 9000:2000 v institucích veřejné správy. Navrhuje systém řízení jakosti pro konkrétní instituce veřejné správy.
Utilization of ISO 9000:2000 standards in public administration
Keywords: systémy jakosti; řízení jakosti; řízení kvality; normy ISO; instituce; veřejná správa