Elektronické obchodování - Olšák, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce popisuje historický vývoj a současné možnosti elektronického obchodování včetně porovnání s tradičními metodami obchodu. Důraz je kladen především na oblast internetového marketingu. V teoretické části jsou také popsány technologie využívané v e-commerce a legislativní požadavky kladené na firmy. Součástí je také úvaha nad budoucím vývojem elektronického obchodování. V praktické části jsou popsány možnosti aplikace jednotlivých forem e-commerce v reálném podniku.
E-commerce
Keywords: elektronické obchodování; internetový marketing; e-commerce; internet marketing