Hodnocení postavení ČR prostřednictvím makroekonomických agregátů - Král, Jiří (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá analýzou hospodářské situace ČR počínaje rokem 1993 prostřednictvím čtyř základních makroekonomických agregátů a zhodnocením použité hospodářské politiky.
The Position appraisment of CR by means of macroeconomic aggregates
Keywords: hospodářství; Česká Republika; hospodářská politika; Analýza; Inflace; Platební bilance; hrubý domácí produkt; Nezaměstnanost; produktivita práce; hospodářská prognóza; transformace