Příprava a vlastnosti bioresorbovatelného materiálu v papírové podobě - Sáňková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2004)
Byl sledován vliv fotochemického a chemického stárnutí na optické a mechanické vlastnosti vzorků připravených z linter a PAGA buničiny a jejich směsí.
Preparation and properties of bioresorbable material in paper form
Keywords: buničina; polymerace; bělost; tuhost