Spirituální potřeby pacientů pohledem nelékařského zdravotnického personálu - Kopecký, David (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou spirituálních potřeb pacientů z pohledu nelékařského zdravotnického personálu. Cílem práce je zjistit, jak nelékařský zdravotnický personál, pracující na jednotkách intenzivní péče, vnímá spirituální potřeby pacientů a jakým způsobem je naplňuje.
Spiritual needs of patients from the perspective of non-medical healthcare personnel
Keywords: spirituální potřeby; spiritualita; nelékařský zdravotnický personál; zdravotní péče; ošetřovatelství; spiritual needs; spirituality; non-medical healthcare personnel; healthcare; nursing