Bezpečnost práce v podniku - Jonášová, Ivona (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP). Teoretická část se věnuje vymezení základních pojmů a legislativnímu rámci BOZP v České republice. Praktická část práce představuje společnost Astroprint, s.r.o., analyzuje současný stav BOZP v této firmě a hodnotí jeho úroveň. V závěrečné části jsou navržena doporučení pro zlepšení BOZP ve společnosti.
Occupational Safety in the Company
Keywords: bezpečnost a ochrana zdraví při práci; rizika na pracovišti; pracovní úrazy; zlepšování pracovních podmínek; occupational health and safety; workplace hazards; workplace accidents; improvement of working conditions