Postavení oběti a pachatele partnerského násilí - Králová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá tématem oběti a pachatele partnerského domácího násilí ze stránky psychologické, právní, společenské a z pohledu pracovníků neziskové organizace, jenž se tímto tématem zabývají.
The position of the victim and the offender of intimate partner violence
Keywords: Domácí násilí; partnerské vztahy; oběti; pachatel