Vibrační diagnostika vybraných strojních částí silničních vozidel - Cidlinská, Šárka (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se věnuje vibrační diagnostice, která se zabývá mechanickým kmitáním stroje.
Vibrational diagnostics of selected mechanical parts road vehicles
Keywords: vibrace; mechanické kmitání; strojní součásti; Silniční vozidla