Legislativní proces zejména se zaměřením na obecně závazné předpisy územních orgánů státní správy a obcí - Komárková, Věra (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce je zaměřena na obecně závazné předpisy územních orgánů státní správy a samosprávy s upozorněním na chyby buď metodické či obsahem nezákonné.
Keywords: legislativa; obce; právní stát; Lidská práva; Územní samospráva; Státní správa