Střední škola obchodu, řemesel a služeb Žamberk - Pecháčková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce stručně popisuje historii budovy zámku v Žamberku. Především je však kladen důraz na vývoj Střední školy obchodu, řemesel a služeb od jejího vzniku (rok 1956) až do současnosti.
Keywords: Střední škola obchodu, řemesel a služeb; Žamberk; zámek; Svátky dřeva