Vyhledávání duplikátů zdrojových souborů - Bláhovec, Václav (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce popisuje a implementuje aplikaci pro porovnávání zdrojových kódů libovolného programovacího jazyka pomocí algoritmu přibližného porovnávání řetězců. Výsledkem je aplikace začlenitelná do informačního systému a výstupem porovnání je procentuální podobnost zdrojových kódů.
Source files duplicties detection
Keywords: duplicates detection; MCWPA; sources fines; programming language; detekce duplikátů; MCWPA; zdrojové kódy; Programovací jazyky