Příprava chlorosilyl-substituovaných cyklopentadienyltitaničitých komplexů - Novotný, Martin (Univerzita Pardubice, 2008)
práce se zabývá přípravou monocyklopentadienyltitaničitých komplexů s chlormethylsilylovým substituentem na Cp kruhu a jejich redukcí.
Synthesis and properties of chlorosilyl-substituted cyclopentadienyltitanium(IV) complexes
Keywords: Metalloceny; příprava komplexů