Možnosti uplatnění principu elektronického obchodu v rámci veřejné správy - Mládek, Milan (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je věnována problematice elektronického obchodování ve veřejné správě a návrhu modelu elektronického obchod s vybranými službami veřejné správy. V teoretické části práce jsou rozebrány přístupy pro návrh aplikací.
Possibilities of implementation of e-commerce in public administration
Keywords: elektronický obchod; veřejná správa; e-shop; public administration