Audit v účetnictví - Hranáčová, Pavla (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá předmětem auditu, jeho rozsahem a plánováním. Uvádí požadavky, které musí auditor splňovat a povinnosti, které musí dodržovat při auditorské činnosti, jaké doklady vyhotovuje a jaký výrok může uvést ve zprávě, která je výsledkem auditu.
Keywords: účetnictví; audit