Veřejný aukční systém - Bárnet, Michal (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem práce je navrhnout a realizovat webovou aplikaci veřejného aukčního systému. Mezi hlavní funkce systému bude patřit evidence uživatelů, přidávání a prodej zboží. Aukci bude možné prohlížet jak ve webovém prohlížeči, tak na mobilním zařízení. V teoretické části bude provedena rešerše webových služeb s důrazem na REST a SOAP. Dále budou představeny webové technologie .NET a Javascriptová knihovna React.js. Praktická část bude tvořit popis a implementaci webové aplikace v technologii .NET a React.js.
Public auction system
Keywords: React.js; .NET; aukce; webové aplikace; webové služby; React.js; .NET; auction; web aplication; web services