Návrh reorganizace poštovní přepravní sítě obvodu Frýdek-Místek - Melišová, Alena (Univerzita Pardubice, 2003)
Analýza současného stavu poštovní přepravní sítě, návrh reorganizace, vyčíslení úspor.
A layout of a reorganization of the post transport network in the district of Frýdek-Místek
Keywords: Česká pošta s.p.; poštovní přeprava; reorganizace