Příprava vrstev chalkogenidů a jejich selektivní leptání - Dvořák, Jakub (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato bakalářská práce se zabývá přípravou tenkých vrstev chalkogenidů a studiem jejich selektivního leptání.
Preparation of chalcogenide films and their selective etching
Keywords: chalkogenidová skla; tenká vrstva; vakuové napařování; selektivní leptání; chalcogenide films; preparation; selective etching