Spiritismus - historie spiritismu v Podkrkonoší - Kousalová, Olga (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je především shrnutím nashromážděných poznatků o spiritistickém vývoji a dění v Podkrkonoší, dále seznamuje s hlavními postavami spiritismu.
Spiritism - history of spiritism in Podkrkonoší
Keywords: Spiritismus; Podkrkonoší; vývoj; Sezemský, Karel