Situační analýza pro zvolené zájmové území - Pavlíková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem práce je zpracovat situační analýzu a strategický dokument obce Ostřešany. V práci je zmapována výchozí situace obce především v oblasti ekonomické, sociální a demografické. Součástí práce je vypracovaná SWOT analýza, vize obce a prostředky pro její naplnění. Vypracovaný strategický dokument určuje hlavní směry rozvoje obce Ostřešany pro období 2016-2026.
Situational analysis for the selected interest of the area
Keywords: regionální rozvoj; situační analýza; strategický plán; Ostřešany; regional development; situational analysis; strategic plan; Ostřešany