Projekty podporované fondy EU - Šimonová, Stanislava; Halámka, Martin (Univerzita Pardubice, 2006)
Po přistoupení ČR k Evropské unii všichni zainteresovaní s napětím očekávali možnost čerpání finančních prostředků z fondů EU. Na tuto skutečnost se připravovaly jak univerzity tak orgány veřejné správy. Pro zaměstnance regionálních samospráv to byla i výzva dokázat vyčerpat prostředky alokované v čase do území, a to do jisté míry v konkurenčním prostředí regionálních celků. Článek popisuje realizované projekty ve vztahu k Pardubickému kraji. Článek vznikl s podporou projektů SROP CZ.04.1.05/2.2.00.1/0194 a SROP CZ.04.1.05/2.2.00.1/0210
Keywords: fondy EU; Operační programy; e-Inclusion; veřejná místa přístupu k internetu; funds EU; operational programmes; e-Inclusion; public internet access points