Stimulace, hodnocení a odměňování pracovníků v konkrétní společnosti - Hrubešová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem bakalářské práce je analýza stimulace pracovníků, které se nejvíce osvědčily vedoucím pracovníkům v organizaci. Zabývá se možnostmi a způsoby stimulace pracovníků ze strany vedoucího pracovníka (manažera). Nejprve je vysvětlen pojem stimulace, poté jsou podrobně popsány a vysvětleny všechny stimuly, které jsou důležité pro motivaci pracovníků. V závěru je shrnut význam motivace jako "počasí a podnebí" (krátkodobý proměnlivý stav a dlouhodobý stav).
Stimulation, evaluation and remuneration of employees in a specific company
Keywords: Stimulace; hodnocení; Odměňování; dotazníky; Stimulation; Evaluation; rewarding; Questionnaires