Management jakosti ve vybrané společnosti - Kačínová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá managementem jakosti a jeho aplikací ve vybraném podnikatelském subjektu. První část je zaměřena na teoretické popsání a vysvětlení pojmů souvisejících s tímto tématem. V další části je zpracována analýza managementu jakosti vybraného podnikatelského subjektu. Na základě provedené analýzy jsou v závěru práce navrženy možnosti, které mohou přispět vybrané společnosti ke zdokonalení systému managementu jakosti.
Quality management in the selected company
Keywords: jakost; ISO normy; systém managementu jakosti (SMJ); TQM; quality; ISO standards; Quality Management System (QMS); TQM