Strategické řízení v podniku - Brhelová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce s názvem Strategické řízení v podniku se zaměřuje na strategické řízení, jeho teorii i praxi ve vybraném podniku. Charakterizuje definice pojmů strategie a řízení podniku, a zahrnuje také způsoby a postupy provedení strategické analýzy. Neopomíjí ani procesy formulace, implementace a kontroly vybrané strategie. Strategické řízení je analyzováno v podniku Česká pošta s. p. Práci uzavírají doporučení dalších způsobů pro podporu dalšího rozvoje podniku.
Strategic management in company
Keywords: strategické řízení; strategická analýza; SWOT analýza; strategic management; strategic analysis; SWOT analysis