Vliv pandemie COVID-19 na stavební spoření v ČR - Pithartová, Martina (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se věnuje vlivu Pandemie Covid-19 na stavební spoření a jednotlivé stavební spořitelny v České republice. První část této bakalářské práce se zabývá popisem stavebního spoření a představením všech stavebních spořitelen. Ve druhé části jsou na základě modelových situací porovnány jednotlivé nabídky stavebních spořitelen a následně popsán vliv pandemie Covid-19 na stavební spoření v České republice.
The Impact of the COVID-19 Pandemic on Home-purchase Savings in the Czech Republic
Keywords: stavební spoření; stavební spořitelny; Covid-19; pandemie; building savings; building societies; Covid-18; pandemic