Manažerské rozhodování - Soukupová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá problematikou manažerského rozhodování, vymezuje pojem rozhodovací proces a charakterizuje jeho fáze. Podrobněji se věnuje popisu i praktické ukázce využití různých nástrojů pro stanovení dopadů rizikových variant. Zaměřuje se především na možnosti řešení rozhodovacího problému pomocí metody Monte Carlo.
Managerial decision making
Keywords: Management; rozhodovaní; rozhodovací procesy; scénáře; metoda Monte Carlo; decision making; desicion making processes; scenarios; Monte Carlo method