Návrhy na úpravu dopravního plánu Kraje Vysočina - Vochyánová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce je zaměřena na problematiku plánu dopravní obslužnosti. Konkrétně se zaměřuje na legislativní náležitosti Plánu dopravní obslužnosti Kraje Vysočina, jeho obsah a stručné porovnání minulého a současného plánu. Součástí je také návrh na úpravu Plánu dopravní obslužnosti Kraje Vysočina, který by měl přispět ke zvýšení kvality dopravní obslužnosti.
Proposals for modification of the transport plan in the Vysocina Region
Keywords: doprava; dopravní obslužnost; dopravní plánování; veřejná služba; Kraj Vysočina; transportation; transport services; transportation planning; public service; Vysočina Region