Analýza majetku podniku se zaměřením na financování (Hopax, s.r.o.) - Válková, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá analýzou majetku podniku Hopax, s.r.o. a způsoby jeho pořízení. Teoretická část je zaměřena na popis základních pojmů týkajících se hospodaření s majetkem a na možnosti jeho financování. Praktická část se zabývá představením podniku, rozborem jeho majetku a analýzou pomocí poměrových ukazatelů. Závěr je věnován shrnutí celé analýzy majetku podniku a možným opatřením.
The analysis of assets firm focused on financing (Hopax, s.r.o.)
Keywords: majetková struktura; kapitálová struktura; financování; Finanční analýza; poměrové ukazatele; property structure; capital structure; funding; Financial analysis; ration indicators