Výkonnost nákupního procesu v kontextu výkonnosti podniku - Bojčuková, Petra (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce je věnována výkonnosti interních procesů se zaměřením na proces nákup. Nejprve jsou vymezeny pojmy výkonnost, měření výkonnosti a metriky. Další část práce je zaměřena na procesy, především proces nákup, a jejich řízení. Dále se práce zabývá výkonností interních procesů s důrazem na nákup v kontextu celkové výkonnosti podniku. V rámci realizovaného výzkumu zkoumá vybrané oblasti nákupního procesu včetně hodnocení jeho výkonnosti a důležitost logistických služeb ve výrobních podnicích potravinářského průmyslu.
Performance of the Purchasing Process in the Context of Company Performance
Keywords: výkonnost; proces nákup; Balanced Scorecard; logistické služby; výzkum; performance; purchasing process; logistics services; research