Zjišťování potřeb vzdělávání a jejich naplňování u vybraného zaměstnavatele - Šandová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce analyzuje proces zjišťování potřeb vzdělávání a jejich naplňování u vybraného zaměstnavatele. První dvě kapitoly definují základní pojmy z oblasti řízení lidských zdrojů a vzdělávání zaměstnanců. Třetí kapitola představuje vybranou společnost a následující kapitola analyzuje proces vzdělávání zaměstnanců v dané společnosti. Pátá kapitola shrnuje diplomovou práci a stanovuje návrhy na zlepšení současného stavu vzdělávání zaměstnanců.
Identifying of educational needs and its application at the selected employer
Keywords: řízení lidských zdrojů; vzdělávání zaměstnanců; organizace; vzdělávací akce; human resource management; employee training; company; educational events