Zavedení osobní vlakové dopravy na trati Černousy - Görlitz - Částa, Robert (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá možným prodloužením linky L6 do německého Görlitz přes město Zawidów. Práce analyzuje současný stav infrastruktury a popisuje legislativní překážky, které brání v znovuobnovení provozu na této dříve důležité trati. Cílem bakalářské práce je vytvoření konceptu optimálního provozu linky L6 v trase Liberec Görlitz.
Personal train service recovery on the line Černousy Görlitz
Keywords: infrastruktura; legislativa; optimalizace; provozní model; taktovost; infrastructure; legislation; optimalization; operating model; tactfulness