Marketingová strategie organizace - Faltýn, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce se zabývá tématikou marketingové strategie, která je nedílnou součástí každého konkurenceschopného podniku. Cílem práce je na základě interní a externí analýzy a vlastního marketingového výzkumu navrhnout marketingovou strategii společnosti ČSOB, a.s.
The marketing strategy of the organization
Keywords: marketing; analýza prostředí; marketingová strategie; marketingový mix; SWOT analýza; marketing; environmental analysis; marketing strategy; marketing mix; SWOT analysis